2019-02-02 Det sjukaste hände.

Hej!
Nu har dom stora flyttlassen gått och vi monterade ihop säng och soffa redan igår. Första natten i lägenheten var okej, det var lite svårt att sova. Precis så var det när jag var liten och flyttade, man var så himla trött men man kunde inte sova ändå. 
Man skulle kunna tro att rubriken är clickbait men icke! Jag var med om det sjukaste och märkligaste.
Jag har letat efter en 80-talslampa länge, ni vet en sån som har fem armar och står på en marmorskiva. Jag har under en längre tid letat efter en sån i guld. Dom har antingen funnits längre bort än vad jag tänkt mig, varit för dyr eller elen inte fungerat.
Igår när vi skulle slänga kartonger i soprummet så står den där, lampan i mitt liv! Den stod där helt ensam i snön. En äldre dam kom förbi och frågade om jag ville ha den, den var hennes men hon skulle inte ha den längre. Alltså som jag letat efter den lampan och nu står den där i snön och jag får den bara jag släpar hem den.. SJUKT!
Jag tog den på en gång, jag och Jocke bar in den sen så skruvade min syster och Jocke ihop lampan och marmorskivan, den satt löst efter att dom hade släpat den runt huset.
Jag ringde till mamma och mormor direkt och berättade, jag vet inte hur många gånger jag sa till Jocke att jag är så lycklig nu. Som jag letat och letat efter den lampan och nu var den bara där, ensam i snön. 
Imorgon tänkte jag ta lite bilder och lägga upp, köket saknar gardiner så det ska monteras men våra nya köksmöbler är monterade och alla kartonger är borta. Men nu ska jag hjälpa Jocke att hänga upp alla kläder.