2019-02-08 Hemma.

Hej!
Är tillbaka i Linköping nu, det är alltid kul att vara borta och jobba men man längtar alltid hem lite. Veckan har spenderats i Stockholm och jag har haft en riktigt rolig vecka på Rekryteringsmyndigheten.
Där har jag funnits som ett stöd och bollplank för dom som frivilligt valt att mönstra in i Försvarsmakten och för dom som är pliktad till mönstring. Jag är positivt överraskade att så många är positiva till mönstring även fast dom är pliktade. 
Innan jag åkte till huvudstaden så fick vi hem våra nya köksmöbler, vi fyndade på Mio, ett härdat glasbord med fyra sammetsstolar i grått, älskar dom!
Matgruppen heter Donna, jag kan inte hitta om bordet eller stolarla heter något specifikt. Den matsalsgruppen finns inte kvar längre, men det finns en liknande som heter Tiffany.
I Söndags åkte vi även förbi Plantagen och fyndade växter, vi har ganska stora fönster i lägenheten så jag ville ha lite högre och tätare växter än mina monstera som jag haft tidigare i den gamla lägenheten.
Den guldiga lampan är från Clas Ohlson och heter Ring Northlight. Glödlampan är från samma butik.
 
Ha en trevlig kväll!
 
#1 - - Sanna:

Vad är blomman för sort?