2019-02-09 Frukost och fix.

Hej!
Det är så himla skönt med helg! Vi fixar och möblerar för fullt hemma, vi håller på att sätta upp insynsskydd i vardagsrummet och köket, vi får se om det räcker till sovrummet också annars blir det en liten resa till IKEA. Jag vill ändå åka dit för att köpa lite andra saker. 
Jag är ingen frukostmänniska, jag nöjer mig med rostad macka och ett glas juice. Imorse fick jag dock ett sug på en smoothie så jag lyxade till det lite. Jag har tänkt att jag ska ta med mig smootie till jobbet istället för att äta en macka. 
Söta smoothies är inte riktigt min grej så vinbär passar mig utmärkt. Jocke gillar den inte, han tycker den blir lite för syrlig. Jag kan tycka att syrliga eller mindre söta saker till frukost går att få i sig lättare. Vad gillar ni att ha i er smoothie? Är det någon som mig och är inte så förtjust i frukost på vardagarna?
Någon dag här framöver så ska jag ånga gardinerna med min ångstrykare, och få upp gardiner i alla rum. Det är helt andra fästen i denna lägenhet än den andra vi bodde i så vi måste borra upp nya hål. 
Nu ska jag sätta mig vid tvn och vänta in Melodifestivalen. Jag är inget fan av mello men på något sätt så är den kanalen på och man sitter och tittar.
Ha en fin kväll!