2019-02-10 Fyndar.

Hej på er!
Hoppas er helg har varit bra! Idag åkte vi på IKEA och köpte nya gardinfästen och gardinstänger, det ska bli så skönt att få upp gardiner, det gör så mycket i ett rum.
Igår var vi in på Jysk och skulle köpa en torkställning nu när vi äntligen har egen tvättmaskin. Precis när vi skulle betala så hittade jag några kuddar jag kan ha i vardgsrummet. Det bästa var att dom var nedsatt från 169:- till endast 50:-
Jocke tittade bara på mig, han visste att jag kommer köpa dom i vilket fall så han var bara tyst, haha! Vi har en mörk soffa som ni ser på bilden och har mörkblåa gardiner och sammetskuddar så jag tänkte att det skulle bryta av bra med vita kuddar. Dom nya kuddarna är också i ett hårdare material så det bryter av också. Vad tycker ni? Har Jocke rätt eller tycker ni som mig att dom bryter av på ett bra sätt.
Jag är också sugen på en ny matta till vardagsrummet, en ljusare. Vi har en mörkgrå med lite vita detaljer nu, men jag är sugen på en beige med något diskret mönster. 
Nu taggar vi till för en ny vecka hemma, detta blir min första vecka i lägenheten med tanke på att jag jobbade i Stockholm förra veckan.
 
Ha en trevlig kväll!