2019-02-16 Jobb och frost.

Hej!
Det är så härligt att vakna när solen lyser in, man blir glad på en gång och jag får den bästa starten på dagen. 
Igår var det en spännande dag, vi skulle på mässa och det slutade med att jag var med i liveradio hos P4 Östergötland och höll i ett seminarium själv. Hon som skulle vara med mig hela dagen blev tyvärr sjuk. Så där stod jag, nervös som bara den, sen kommer en kvinna från P4 och frågar om jag kan svara på några frågor. Absolut kan jag det säger jag. I somras var jag med i radio för P4, då var det garnisonens dag på jobbet. 
Jag frågade när det är dags för radio, hon svarar "Om 30 sek" Tror ni jag blev nervös? Haha, jag ville ju ha lite framförhållning. Men det gick väldigt bra. 
 
Häromdagen frostade vi våra fönster i vardagsrummet, vi bor på bottenplan med en liten trädgård, det är lite insyn nu när buskarna inte har några blad. Vi ska även frosta fönstren i köket och båda sovrummen. Jag gillar inte att ha persiennerna nere för det blir så himla mörkt.
Jocke hade köpt fönsterfilm på IKEA för väldigt länge sedan så vi använde det i vardagsrummet, tyvärr har dom slutat sälja fönsterfilm så när rullarna tog slut fick vi åka på rusta och köpa en annan sort.
 
Jag tyckte resutatet blev helt okej, när vi frostade fönstren i den gamla lägenheten så blev det så mycket bubblor. Jag tror det beror på att den filmen var lite mjukare än vad denna är. Men jag rekommenderar Rustas fönsterfilm, den finns också i flera mönster än bara helt frostat. 
Idag ska vi försöka få upp gardinstängerna och göra det lite mysigt. Kanske sätta upp en tavla eller två. 
Hoppas ni får en fin helg!