2019-01-29 Min presentation.

Välkommen till min blogg!
Hej! Mitt namn är Amanada och välkommen hit!
Så vem är jag? Jo jag är en Hälsingetjej på 25 år som flyttat ner till studentstaden Linköping för en utbildning men det blev också mitt jobb. Jag bor tillsammans med min sambo Joakim och vi ska snart flytta, i framtiden ser vi att vi ska skaffa hund så vi får se vad sommaren bjuder på.

Om jag ska beskriva mig själv så är jag sprallig, glad och varm - vilket jag är väldigt 
stolt över. Jag har lätt att få kontakt med andra personer och att få dom känna sig
välkommen.
 
Idag jobbar jag i Försvarsmakten och har gjort det i snart två år. Jag började min utbildning i September 2016 och blev klar i Juni 2017, efter det tog jag anställning
direkt.
I Försvarsmakten jobbar jag som Drivmedelssoldat, vilket innebär att jag jobbar med drivmedel så som fotogen (JET A-1), diesel och bensin. Jag kör tankbil och vanliga
lastbilar med släp. På övningar är det jag och mina närmaste kollegor som tankar helikoptrar och flygplan utanför flottiljens grindar.
 
På min blogg kommer ni få läsa om mig, om mitt jobb, hur jag hamnade där jag är
nu, även om min vardag och vad jag hittar på.

 
Under en tid nu så kommer bloggen se lite tokig ut, det var länge sen jag bloggade och måste lära mig verktygen och att försöka koda om bloggen så jag får den så som jag vill ha den. Ni får stå ut med gratis-designen så länge.
För övrigt så flyttar jag på Fredag, det ska bli så himla skönt att flytta till större lägenhet och få en liten trädgård.