2019-01-31 Snart går flyttbilen.

Hej!
 
Det är fikarast på jobbet och jag passar på att skriva lite. Jag laddar upp lite för morgondagens flytt. Vi flyttar från ca 56 kvm till 80 och det ska bli så himla skönt! Jag fick bestämma flyttfordon och självklart valde jag en lastbil. Jag kör ju lastbil på jobbet så det blir ju ingen större utmaning direkt.
 
Och äntligen diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Kollegorna har reagerat så många gånger att vi inte har just diskmaskin och jag har längtat sååå efter att slippa diska.
Det ska ju också tilläggas att det inte är jag som diskar
hemma utan det är min kära sambo som står för det.
Han diskar och hackar lök. Ibland diskar jag.

Har era sambos speciella saker dom gör hemma? Dela gärna
med dig i kommentarerna.
Jag har en sån tydlig bild hur allt ska se ut med köksmöbler, lampor, avlastningsbord och allt! Jag har till och med beställt tavlor som jag har tänkt ska bli snyggt. 
 

Bilden är på mig och min kollega. Fotograf: Lasse Jansson
Flytten innebär inte bara att vi flyttar in i en större lägenhet utan också att vi får en egen liten trädgård. Jag har så stora planer för den till våren när all snö försvinner. Kankse lite för stora planer så att utan inte räcker till. Några planteringlådor ska jag göra, jag älskar att odla saker. Innan har jag gjort det på balkongen, i fönstret och hemma hos mamma. Sen vill jag även göra någon slags trall eller så, där man kan ställa utemöbler, jag vill ju gärna kunna ta ett glas bubbel ute i min lilla trädgård. 
Jag längtar så mycket! Det är så jobbigt att ha så många bra idéer och planer men man kan inte göra dom direkt eller på samma gång. 
Hoppas ni får en fin eftermiddag!
 
 
 
#1 - - Mathilda :

Gustav får plocka upp sörjan i diskhon här hemma, klarar inte av att göra det 🙈

Svar: Haha! Jag tycker det är så äckligt. 😫
Amanda

#2 - - Lise-Lott:

Diskmaskin, nästan oumbärligt tycker jag! Jag tror ni kommer uppskatta tvättmaskin och tumlare med, men diskmaskinen kommer göra skillnad.

Svar: Känns som att man har lättare att uppskatta diskmaskin för vi har ju inte alls haft sån innan, men tvättmaskin har vi ju haft.
Amanda