2019-03-03 Fotografering.

Hej!
Hoppas allt är bra med er, här regnar det och klockan är inte ens 08:00. Jocke ligger och sover fortfarande men jag kan inte somna om. 
Igår var jag ute med Mathilda, min syster och hennes hund Majken. Dom skulle träna lite på brukshundsklubben så jag följde med för att filma och fota dom. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av favoriterna från fotograferingen.
 
Rus N' Riv Magical Heart Of Gold "Majken"
 
 Rus N' Riv Magical Heart Of Gold "Majken"
 
Rus N' Riv Magical Heart Of Gold "Majken" 
 
 Rus N' Riv Magical Heart Of Gold "Majken"
 
Jag är rätt nöjd med dom foton jag fick fram, solen är rätt vass mitt på dagen så det är svårt att få bort det vita från min kamera. Jag fotar med en gammal Canon men det är väl dags snart att byt upp sig. 
Om ni vill se mer av Majken så kan ni gå in på hennes instagram, där heter hon Majkenthetoller.
 
Hoppas ni får en fin Söndag, jag ska fortsätta att frosta glas och göra fint här hemma.
 
#1 - - Anonym:

Alltid så fina kort!😀👍

Svar: Tack så mycket! (:
Amanda